Opticon OPI-3601

Stationär läsare för streckkoder och 2D-koder

Opticon OPI-3601 On stand

OPI3601 är placeras med fördel i en receptionsdisk där deltagare passerar. Skannern ansluts till en dator med en vanlig USB-kabel och kan sättas i så kallat auto-trigger-läge vilket innebär att läsaren hela tiden söker efter streckkoder att checka in.

Läsaren används bland i 1 500 kassor i Åhlénsbutiker runt om i Sverige.

Rekommenderat pris är 1 700 kr. Är ni kund hos oss och köper läsaren från oss den betalar ni endast 1 500 kr. Frakt och moms tillkommer.

Externa länkar och resurser

Produktblad för Opticon OPI-3601

Produktspecifikation för Opticon OPI-3601

Opticon Universal Menu Book

Produktinformation hos tillverkaren

Opti Configure. Konfigureringsverktyg från tillverkaren

Streckkoder för att ställa in (konfigurera) streckkodsläsaren

Barcode
Komplett konfigurering (svenskt tangentbord mm)

Barcode
Skicka tecken enligt svenskt tangentbord

Barcode
Skanna kontinuerligt då placerad i stativ

© Dans.se 2017-01-23 E-post info@dans.se