Dans.se

Dans.se > Start > Competition > Games > SM i Dans Bugg, Dubbelbugg, Lindy Hop, Rock n Roll & Boogie Woogie 2022, Uppsala
HandledningSelect languageLog in
Start  >  Competition  >  Games  >  SM i Dans Bugg, Dubbelbugg, Lindy Hop, Rock n Roll & Boogie Woogie 2022, Uppsala

Länkar

Granska resultat

Resultatlista

Visa organisationer

Hämta iCal-fil

SM i Dans Bugg, Dubbelbugg, Lindy Hop, Rock n Roll & Boogie Woogie 2022, Uppsala


Datum Sat. 12/11 år 2022
Förbund Svenska Danssportförbundet
Arrangör Uppsala Bugg & Swing Society
Ort Uppsala
Tävlingsform Svenskt mästerskap
Anmäl.avg 350 SEK

Erbjudna tävlingsklasser

  35+ Vuxen Junior
Bugg  M   M   M 
Dubbelbugg  M   M 
Rock'n'Roll  M   M 
Boogie Woogie  M   M   M 
Lindy Hop  M   M 

Tävlingsinformation

Välkomna tillbaka till Uppsala för SM i Dans i Bugg, Dubbelbugg, Lindy Hop, Rock n Roll och Boogie Woogie i IFU Arena 12 November.

Morgonen starter med uttagningar,  kvartsfinaler och semifinaler på dagen och på eftermiddagen blir det alla härliga finaler där vi korar våra svenska mästare!

För att få tävla på BRR SM krävs att man som par/trio gjort tre tävlingar i högre klass än R. Tävlingar som genomförts eller ITG:ats mellan 20 augusti 2021 - 9 oktober 2022 får räknas. SM arrangeras i åldersgrupperna Junior, Vuxen och 35+, se reglementet för vad som gäller för andra åldersgruppers deltagande.

Smala grenar och åldrar där C-klassade par/trior får deltaga är:

- Bugg Junior

- Boogie Woogie Junior & Vuxen

- Dubbelbugg Junior & Vuxen

- Lindy Hop Junior & Vuxen

- Rock'n'Roll Junior & Vuxen

I övriga grenar/åldrar krävs att man har gjort minst en av de tre tävlingarna i B-klass eller högre, eller har minst 15 UP i C-klass, och att man därmed är klassad i lägst B, eller motsvarande regelgrupp om man tänker delta i en annan åldersgrupp än där man normalt tävlar. Endast tävlingar på plats räknas, alltså ej t.ex webbsända, eller inspelade tävlingar.

T.ex för tävlande i Grand Senior som tänker deltaga i 35+ SM gäller att de skall ha gjort minst en tävling i lägst RG3 (som är regelgruppen för 35B), dvs. BGA.

VO BRR har också beslutat att göra en särskild satsning på Lindy Hop under 2022 och 2023 och därför kan tävlande i Lindy Hop anmäla sig till SM2022 utan att ha gjort någon tidigare tävling. Till SM2023 kommer det att räcka med en tidigare tävling för de par som anmäler sig till SM i Lindy Hop.

 


© Dans.se 2023-09-26 E-post info@cogwork.se