Dans.se

Dans.se > Start > Competition > Games > Swedish Open, Göteborg
HandledningSelect languageLog inLog in
Menu
Swedish Open, Göteborg

Länkar

Visa organisationer

Hämta iCal-fil

Swedish Open, Göteborg


Datum Sat. 28/2 år 2026
Förbund Svenska Danssportförbundet
Arrangör Dansklubben Magic Göteborg
Ort Göteborg
Tävlingsform Öppen tävling

Anmäl mig till tävlingen

Sista datum för tävlingsanmälan

Tävlingsinformation

Anmäl dig via swedishopendance.com Du hittar all information via hemsidan.

Välkommen till Swedish Open Dance Competition, där rytm möter passion och grace tar centrumscenen! Följ med oss för en elektrifierande fest av rörelse, när dansare från hela Sverige och bortom visar upp sin talang och konstnärlighet.

Gör dig redo att bli förtrollad av de fantastiska framträdandena från våra tävlande, som kommer att svepa dig av dina fötter med sin precision, kreativitet och rena hängivenhet till dansens hantverk. Från den heta intensiteten av latindanser till den eleganta grace av ballroom, vårt evenemang lovar att vara en spektakulär upplevelse som ingen annan.

Oavsett om du är en erfaren dansare eller en hängiven fan av konstformen erbjuder Swedish Open Dance Competition något för alla. Förundras över färdigheterna och atletiken som visas, känn musiken pulsera genom dina vener och låt dig själv bli transporterad till en värld av skönhet och uttryck.

När vi samlas för att fira dansens glädje, låt oss komma tillsammans i andan av kamratskap och sportsmannaanda. Heja på dina favoritpar, applådera deras prestationer och njut av magin med detta extraordinära evenemang.

Så markera dina kalendrar, sprid ordet och gör dig redo att uppleva spänningen med Swedish Open Dance Competition. Låt musiken spela, dansarna förtrolla och dansens glädje fylla luften!


© Dans.se 2024-07-25 E-post info@cogwork.se