Skapa ett konto i Mina Aktiviteter

Med Mina Aktiviteter kan ni förenkla och automatisera arbetet med bokningar, medlemsregister, grupper, utskick och bokföring. Boknings- och verksamhetssystemet har anpassade funktioner för både företag, förbund och föreningar. Systemet inkluderar även dans.se och idrott.se med speciellt anpassade funktioner för respektive område.

Om ni vill testa Mina Aktiviteter kan vi skapa ett konto åt er med med anpassade inställningar. Vi hjälper er även att importera era kunder, medlemmar, aktiviteter, deltagare, instruktörer, styrelse mm. Ni kan även meddela oss vilka i er organisation som ska vara administratörer och vilka behörigheter de ska ha. Tillsammans med er går vi sedan igenom systemet och dess funktioner och hur de kan anpassas till era behov.

Ni kan kontakta oss på e-post info@cogwork.se eller telefon 070-962 84 84 så hjälper vi er komma igång med Mina Aktiviteter.

Komma igång med Mina Aktiviteter