Visa lokalschema för besökare

Ni kan enkelt visa ett aktuellt lokalschema på en stor monitor genom länken här under.

https://dans.se/view/schedule/?org=dktest

Observera att ni behöver byta koden dktest till er egna organisationskod

Sidan uppdateras sedan automatiskt var femte minut för att alltid visa ett aktuellt schema.

Anpassa presentationen till skärmen

Koppla in en extra skärm till en dator.

Öppna schemat i nytt fönster och placera fönstret på extraskärmen

Visa fönstret i helskärmsläge (F11 på PC)

Zooma textstorleken så schemat passar skärmen (Ctrl+ och Ctrl- på PC)

Lämna datorn och skärmen påslagen så många dagar ni vill. Schemat som visas kommer alltid att vara aktuellt.

Att tänka på om ni skall införskaffa en ny skärm

Schemat visas som standard med ljus text på svart bakgrund. Det syns precis lika bra som svart text på ljus bakgrund men det gör att schemat blir mindre dominerande och fungerar bättre i mörka omgivningar.

För att det skall se så bra ut som möjligt bör svart på skärmen vara verkligt svart. Är skärmen stor ser det bättre ut med högre upplösning (full HD eller bättre). Har ni flera lokaler kan ni gärna använda en skärm som är bredare jämfört med höjden än en vanlig TV-skärm.

Tänk på att om ni köper en TV-skärm förväntas ni betala TV-avgift även om ni aldrig någonsin använder den för att se på TV. TV-handlare rapporterar till Radiotjänst som kommer att kontakta den som står som köpare av TV-skärmen angående TV-avgift.

Förändra presentationen

Organisationskod

Datum

Antal dagar

Anpassad länk till lokalschemat:

https://dans.se/view/schedule/?org=dktest